Världens skönaste!


Alex är ett fyllo!

Just nu sitter fyllo Alex och fyllo Simon på samma buss hem från Hammerfall med LISA OCH HENNES FAMILJ! Han skämmer ut sig rätt... vet inte hur man ska uttrycka det TOTALT? Haha jag har en mupp till pojkvän!

Av en hemlig källa (Lisa) har jag fått reda på att:

*Alex är skit full
*Alex ramlar omkring på bussen
*Alex skriker hammerfall låtar på bussen
*Alex fixade på bussen med hjälp av sitt Tågia (jobb) kort
*Alex är allmänt pinsam

Älskar dig gubben men ibland är du lite väl för mycket ;) Vi alla får hoppas på att Lisa var smart och filmade allting, jag var dock smart att spela in via telefonen men det är roligare med videoinspelning!


Doctor doctor

Jag är jätte förkyld och ska inte till skolan imorgon, ska iallafall till doctorn och skära bort ett farligt fördelsemärke. As läskigt.  Alexander är på Hammerfall konsert med Simon och han har inte hört av sig sedan klockan 5 typ, fast han skulle! Han har säkert jätte kul medens jag sitter här helt ensam i mitt mörka läskiga hus helt ensam! Jag upprepar, HELT ENSAM! (förutom 2 hundar).


Anteeksi isoäiti

Jag skulle egentligen åkt till min mommo imorse vid 1 tiden och hälsa på på sjukhuset men jag vaknade vid halv ett så det fanns ingen chans att jag skulle hinna hem innan det, anteeksi isoäiti. Tänkte åka med morfar imorgon och lämna lite filmer via usb sticka iallafall, bland annat Taken som jag tror mommo skulle älska!


Shit pomfritt!

Sitter och klipper & klistrar, fyller i belsyning & högdager, beskär och rätar ut. Shit, trodde inte det skulle vara så här jobbigt att få några kläder att säga "Köp mig!". Håller på att fixa lite med kläderna till papis hemsida, det börjar arta sig nu. Har så jävla ont i halsen, känna som att hosta upp hela tarmpaketet när man hostar! + att jag saknar min lillebror! What a day! Ps. Lisa lärde mig gör + tecknet D.s


Karamelli & Onni

Kom precis hem från mormor och morfar som bor precis bredvid. Gick ut med Karamell och Onni i skogen. Tog lite bilder, dem är så jälva söta :) !

    

Jag vet att du läser det här morrmor, klicka på billderna för att dem ska bli större och sedan mindre.

Onsdag - Längsta dagen

Idag är det onsdag, buhuu längsta dagen i skolan. Efter skolan ska jag med My och Chaty till stan och handla nya jeans, thank god?! Nu slipper alla höra på mitt tjat om för små jeans iallafall. Ska även in till pappa och få en tröja. Imrogn ska jag in igen och fixa till lite på hans hemsida så att den blir fin. Jag har inte bloggat på länge men har inte haft något att skriva om har varken haft lust ellet tid till det. Hör av mig efter jag vart i STADEN, P&K!

Sjukhus?

Min stackars lilla Natali är på sjukhuset. Enligt My hade hon imorse bara fallit ihop på grund av att hon fick ont i sitt knä och sedan hade hon haft jätte jätte jätte ont. Hoppas det går bra gumman, älskar dig.



Min andra stackars lilla Sissie är också på sjukhus. Hon harhaft en knöl på halsen, har sett ut typ som adamsäpplet som svullnade upp och gjorde ont idag så hon åkte in för att kolla det. Hoppas det går bra, love ya.



Killarna i mitt liv!


I love u girls


                                  


Saknar allt det här, med det menar jag tjejjerna. När man blir tillsammans med någon är det väldigt lätt att "vännerna" glider ifrån en, utan att man direkt tänker på det. Sen är det försent. Gör inte det misstaget jag gjorde. ÄSaknar er tjejjer, ångrar att det har gått som det gått men försöker förbättra det så gott det går.

090314 00:19

Om två ,ånader och 8 dagar är det min och älsklings 1-årsdag. Förra året vid den tiden så var det så varmt att man kunde gå i klänning på dagen, och med en hyffsat tjock tröja på kvällen så snart är det sommar! Under kvällen har jag undvikt att kolla på melodifestivalen, i hate it! Alex kommer snart hem till mig och nu börjar en läskig film på 4 an jag måste undvika att börja kolla på, av personliga skäl asså.
Är det någon som kan berätta för mig vart "plus" är på en bärbar dator?! Jag hittar det inte någon stans.


Ps. såg nu att det bara var American History X på tv... Bra!


Stress och dålig kondition

Som sagt så har jag fått värkar i hjärtat ungefär 3 ggr om dagen, så gick till skolsyster igår för att kolla det. Hon sa att det berodde på stress och dåig kondition eller något sånt. Så jag måste sluta stressa och börja träna. Ska börja gymma på I-form snart. Ska bara orka gå dit och skaffa medlemskap... Haha.

Lördag

Idag ska jag egentligen passa hundarna men ska kolla om jag kan fixa hundvakt åt dem då Sandra ändrade sin fest från igår till idag. Får hoppas på att det går!

Fredag

Efter skolamn åkte jag och My med Alex till hans gym (se bild). Efter dte hade vi ingenting och göra och My ville schåla en cigg av någon så vi skullle åka till gården och stötte på Oscar, Tim och Kimmy så vi föjde efter dem. Haha dem har en dildo man kan sätta p framhuven, HAHA (se bild). resten av dagen åg jag och Alex hemma, båda två lite småsjuka.



Seriöst, bilden i mitten, HAHAHA!

Fest?

Idag ska Sandra ha fest, eller så ska jag till Alexander och chilla där. Skulle nyss göra ett tappert försök att sätta på mig ett par byxor, men gylfen sprack. Haha. Jag har en massa bilder från gårdagen och dagen på kameran men den är dock hos Alex. Ska försöka ladda upp dem där, annars gör jag det imorrn :)

Pusspiss

Min humor.



Antar att alla hört Jenny from the block. HAHA klockren?

Har fikat, 6 ggr idag?

Idag har jag bara tagit det lugnt, gjorde nationella prov i svenska (läsförståelse) och fick g plus. (Kan inte hitta plus tecknet på mitt tangentbord, haha). Efter skolan kom Alex och Denice och hämtade mig, jag fick skjuts hem och käkade på direkten. Har fikat typ, 6 ggr idag? Alex tycker jag är töntig för att han inte får läsa vad jag har skrivit innan jag är klar, men då kan faktist du vara en tönt Alex ! :) . Nu är jag iallafall jätte trött och ska åka hem till Alex och kolla på film och sen sova.. Later . Ps. Alex har rakat tuppkam och odlat skägg. Okej med tuppkam men skägget måste bort! Älskar dig älskling. Ds.

Alex med tuppkam....

Försenade bilder!

Jag skulle som sagt lägga in en massa bilder igår men hade dock inte tillgån till varken dator eller kamera sladd. Passar på att lägga in dem nu. Bättre sent än aldrig, right?

Chribbie går ner med stil!Chribbie ligger och plaskar i isvaken, glömde sin badanka har jag för mig också?Sissie är nere i isvaken, modigt :)Sissie in the wonderwarma bastu :)

Masha, Natalis katt!Natali in the snow!

Natali, jätte fin!

Skum video!

Hade varken dator eller kamerasladd till hands igår så ska ladda upp det när jag kommer hem fråbn skolan.

Kolla in Natalis blogg, hon har en skum video när jag ramlar, haha.

Puss puss


Bangare!

Soms agt så skulle vi åka och bada isvak idag, men jag (och alla förutom sissie och cribbie) bagnade.. Ångrade det men det kommer komma en ny chans för oss som inte gjorde denna gången :) Sitter hemma hos Natali nu och ska åka till gården. Skriver senare

Birthday present!

Idag var jag som sagt och handlade två födelsedagspresenter till mamma. Tänker inte säga vad det var pga att mor min kanske läser detta och ser, berättar sen ^^ Köpte lite saker till mig själv också. Ett 2 pack t-hirts med en helvit och en vit blå randig t-shirt och en långärmad vit tröja i "fusk stickat" typ köpte även en hårklämma. Allt gick på 298 kr tillsammans så det blev rätt billigt.. Just nu sitter jag och smaskar på Kinder Maxi, haha ovanligt. Ska gå upp och spela kort med Alex. Skriver senare pp.

  


Små bokstäver?

Nu har jag fixat så att rubrikerna inte är med stora bokstäver, hoppas jag? Ja, jag sitter som vanligt hemma och väntar på Alex palex.. Ska gå upp och göra något att äta snart. Har varit i Handen C och handlat present till mor min och lite kläder, bilder kommer snart!


Roliga effekter?






Klasströjor?

Vi har bestämmtoss för att göra klasströjor (precis som alla andra, haha). Vi kommer itne överens om vad vi ska ha för tryck, vi har funderat på "5 IG:n är fler än 4 VG:n " eller något sånt.. Aja undra om det blir något när ingen kan bestämma sig. PP


Bada isvak?

Imrogon ska alla 9:or på skolan åka till Hellasgården och bada isvak efter badet väntar en varm bastu. alla behöver inte göra men alla måste följa med. Jag tror jag ska bada, kul grejj liksom.



XoXo

Today

Idag var väl en helt vanlig måndag. Jätte trött & jätte tråkig. hade sljd idag iallafall, det var kul. Syr en ballon tub tob eller vad man ska säga, ser inte ut att bli speciellt lyckad... Haha den är riktigt ful! Hade betygs samtal med sy slöjds läraren och hon sa att jag hade ett starkt VG och kunde höja det till MVG så det var ju riktigt bra.. Vi ska ha en modevisning i slutet av terminen med alla kläder vi har gjort, PINSAMT! Haha jag kommer gå där med riktigt fula kläder, Sandra också haha!

Efter skolan följde jag med My hem, hennes rum är för j*vla stökigt alltså, det är helt sjukt. Så jag små städade lite åt henne, haha. 
 
Natali har brutit tån! Tror jag? Lisa sa något om det iallafall och har inte hört av henne på hela helgen nästan (inte idag heller). Hoppas det går bra iallafall..

Skriver lite senare, XoXo


Movies to recomend

Jag och Alex hade lite av en filmkväll igårkväll.  Vi kollade på The curious case of Benjamin Button, den var väl sådär. Inte sådär jätte bra som alla säger men den funkade. Den var nästan 3 timmar lång så man satt typ och undrade "om den skulle ta slut någon gång". Efter det kollade vi på Underworld 3, den var skit bra! Somnade dock efter halva,haha. Måste skynda mig nu, ska på kalas klockan 4 och måste hinna göra mig iordning!

     

Rolig fakta

Det är mer personer som träffas av blixten varje år än vad det är som döms för fildelning.
Det vanligaste ordet i världen är okej.
Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.
Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
Råttor förökar sig så fort att inom 18 månader skulle två råttor kunna ha mer än en miljon ättlingar.
Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.

Sen behöver ju inte allt vara sant heller!


Dålig uppdatering

Har precis kommit ur duschen och ligger och käkar Kinder Maxi. Haha, ovanligt! Har lyssnat ett x antal gånger på Great Balls of Fire med Jerry Lee Lewis. Bara live annars tycker jag inte att den är speciellt bra.. Håller på att ladda hem Benjamin Buttons otroliga liv, Yes man och en massa andra bra filmer. Hade tänkt koll apå dom ikväll :)

Fick gokänt på NO provet igår, och ska skriva en uppsatts och sen har jag VG i biologi. Skönt! Skriver lite senare..
XoXo

KINDER MAXI!

Hej bloggen!
Längtar så jävla mycket tillbaka till sommaren alltså! Det är nästan det enda jag tänker på, typ.. Haha. Iallafa så sitter ja hemma hos Alexander och  har preciskäkat.. Fäskfie och krocketter.. Som sagt hade jag min kamera med mig, men upptäckte att batteriet var uraddat, haha typiskt. Följde med Natali idag efter när hon handlade lite kläder och åkte sedan raka vägen hem till Alex.. Ikväll ska jag träffa två kompisar till Alex och åka och kpa Kinder maxi choklad :D Sen är det raka vägen hem och sova.. Får se om jag skriver ite senare! Eller rättare sagt har något att skriva om, hehe. Later!



Gammal bild från Haga Maraton 2008!
Chribbie,Natali,Sandra,Jag,Lisa,My


nu har natalikarlsson.blogg.se hakkat sig in på fridhas blogg!!

hahah nej skojade bara ville bara skriva till LIHA ATT HON ÄR BÄÄÄST! PUSS












Förbud av bensindrivna bilar om 7 år!

Om 7 år kommer alla bilar som är drivna på bensin förbjudas! Och uppvärmning av olja till bostäder också förbjudas fast 2020. vet inte om det ska ske i hela världen men i Sverige och Norge ska det göra det. Då kommer SL att tjäna mycket cash iallafall!



Dålig stil!

Jag har smsat min lillebrors mamma om att kunna träffa honom men hon svarar inte, helvete... Så får sma hans mormor, igen. Dålig stil iallafall tycker jag.

Måste köpa nya jeans!

Jag måste köpa nya jeans! Jag har äntligen gått upp i vikt, har jätte svårt för det. Så jag får knappt på mig mina gammla jeans så jag måste köpa nya :) Och provade ett par skit snygga byxor jag fick av Natali i sommras, men jag kan inte knäppa knappen! Haha.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag har med kameran (för en gångs skull) så ska ta många bilder jag lägger in lite senare...

Blogg.se borde lägga in ett nytt program när man ska skriva nya inlägg, ett sånt här rättstavnings pogram. Tycker jag:)

Nu kommer min störda lärare måste sluta...


Godnatt

Hejsan bloggen.
Ska gå och lägga mig nu, har städat mitt rum.. lite grann, haha.Sökte på google efter någon snygg kort frisyr man kan göra.. men det finns typ ingen haha. Ska lägga in exanctions (eller hur det stavas) hos Natalis pappa tjejjs salong. Kostar 2500 och blir jätte bra, man får dessutom naglar på köpet. Längtar :) Nu måste jag sova, är riktigt trött...
Godnatt

Färga håret?

Jag vill så gärna färga håret... Brunt kanske? Fast jag vill endå inte, har precis klippt av allt mitt slitna hår. Förra året färgade jag (blonderade för det mesta) minst 20 gånger räknade jag ut. Jag har haft blondt, brunt, lila, svart, rött, rosa, ljusbrunt, ljusblont, platinablondt (vid missfärgning har jag haft grönt och grått också, haha). Men jag blir så trött på det så fort, haha. Vad ska jag göra?



Alla bilder är tagna mellan 2005 och 2008. Den sista bilden är min naturliga hårfärg (tror jag).



xoxo Fridha

Skola

Idag på gympan så hade vi dans... Vi har en suprise vi håller på med som kommer visas om typ 3 månader, then you will see :D Vi behöver inte göra NP idag, skönt... Längtar till lunchen, är as hungrig. Inte för att det är så god mat men men..

Blir så trött på en persons blogg, hon har den för att hjälpa folk gå ner i vikt. Visst det kanske är bra om man är tjock eller så, men hon kommenterar riktigt smala tjejers bloggar och säger att dom ska kolla in hennes blogg för att dem ska gå ner i vikt. Jag menar dom behöver inte det! Det ser bara ofriskt ut när dom är så smala, är inte snyggt för 5 öre. Jag försöker gå upp i vikt. Jag har försökt och gjort det med mycket mat och onyttigheter men jag ska börja träna istället. Natali berättade att det var en jätte smal tjej som fick en blod propp pga hennes höga kolestrål hallt eller något sånt, vill att min kropp ska må bra också så ska börja träna som sagt. LATER! :)


Löjligt bråk.

Jag och Natali är sams igen, tänkte bara säga det. Haha löjligt bråk. Älskar dig Natali <3

NP

Kom försent till skolan idag men inte så mycket. Var så jävla skönt att sova, haha. Alexander skjutsade mig till skolan och så mötte jag Natali och My när dem skulle röka. För mig går det bra att sluta röka, har bara tagit några bloss lite då och då. På eftermiddagen ska jag ah Nationella prov. Det är en sån här uppgift där man pratar med klassen eller något sånt. Hoppas det går bra i alla fall. Hoppas inte Sandra kommer på hela dagen för man måste vara två ovh två på uppgiften och om hon inte kommer får vi göra det någon annan gång. Hoppas hoppas. Later


NATCHO!

Nu är det på riktigt i början var det på lite skojj bråk fast ändå inte. Nu brände Natali hål i min jacka och när jag satt inne på datorn stängde hon av den! Så jag fällde krokben på henne. Haha!

Natchos blogg ljuger.

Nu läste jag Natalis blogg och hon snackar en massa jävla skit! Vi brottades inte mitt på gatan, det var på trottoaren.Visst lite äckligt men vad ska man göra när hon puttar ner en och  lägger sig på en? Inte precis men ungefär... Efter det börjar hon bita i min päls på jackan! Och jag drar inte henne i håret, jag kanske råka komma åt när jag försökte ta mig upp (Natali är väldigt kinkig med sånna här konstiga saker). Natalis blogg ljuger!

Idiot.

Natali hatar när man kallar henne för natcho, så nu tänker jag kalla henne för det. Natcho och jag hade ett litet små bråk igår över en sko. Jag vet, skit töntigt. Vi var inne i T-centralen och så skulle jag köpa ett par skit snygga skor, så drog hon dom hur händerna på mig och så skulle hon helt plötsligt köpa dem. Jag menar så gör man ju inte? Sen hände det en massa mer grejer men jag avvaktar med att skriva det om inte Natcho skriver något om det. Så vi inte börjar bråka ennu mera... Och btw det där med skorna, det var sista paret....

NATALIKARLSSON.BLOGG.SE ÄR EN IDIOT!
















Tattuering

Jag vill göra en tattuering som symboliserar min älskade lillebror.. Men vet inte riktigt vad...

Skola

Sitter i skolan nu och ska skriva om street mode, jobbigt.... Har inte hänt så mycket så har inte haft något att skriva om. Sov hos Alex igår och fick skjuts av han till skolan, Sköööönt! Later!

Godnight!

Nu ska jag sova, kommer vara as trött imorgon. Godnight!


Gammal bild från typ 2007?


OKej då, jag ljög!

När Alex kom hem ade jag ätit upp all choklad.
A- Men kunde du inte ha sparat en rad till mig?
F- Nej men jag hade sparat halva till dig men sen innan mamma skulle åka och handla mjölk så sprang hon och tog den ifrån mig och jag blev så chokad så jag kunde inte göra eller säga någontintg. Jag lovar.


PUSH UP!

Nu har jag blivit medlem i alla dem här gratis sidorna som Gratis skor, mode, bio och till och med mat. Haha vet inte varför, hade tråkigt. Och kan ju vara bra också. Jag väntar och väntar på Alex han skulle bara "Bädda klart sängen", var typ en timme sen han sa det... Lägger in en skit gammal bild på mig, från sexan.. Alltså tagen 2006, tror jag? Aja den är jätte gammal iallafall... Haha , PUSH UP!

     

Orkar inte = Svulla choklad

Nu har jag försökt att fixa min design, men det är så jävla jobbigt! Har inte photoshop på den här datorn heller så kan inte använda det... Så nu ger jag upp så får jag ha såhär till jag är i närheten av photoshop(pappa) och kan fixa den där... Idag har jag inte gjort någonting typ, har hittat en massa gammla bilder, lägger in några av dem ... Mamma har köpt bäbis choklad till mig (kinder maxi choklad) så nu ska jag svulla det :) Snart kommer Alex och då antar jag att vi sätter på nån film och så.. Later!

Alla hjärtans-dag 2007 hos Angelica.

      

Stockholm Cruising 2007, Egypt, Sandra HAHA




THANK GOD!

NU ska jag äntligen ta mig tid att fixa min design, thank god!

RSS 2.0