FRIDAY!

Igår kunde jag inte skriva då jag inte hade tillgång till en data men dagen var as kul... Allt började med film hemma hos Sandra och sedan drog vi till Alex och Simon (det var skit kallt ute) nej men då skulle Alex och Simon tjuvplinga på hos sin chef (dom jobbar på samma jobb) och jag och Sandra , vi var tvungna att följa med ! När vi kom fram till Onders (Deras chef) så var hela huset släkt så han låg oh sov men det hindrade inte dem, haha. Jaa efter det skulle vi hem till Alex och när vi kom dit, deckade båda två. Så det var bara Sandra och jag kvar, haha. Men vi hade kul iallafall vi ritade på Alex och Simon, HAHA! Later

 
1Alex och Simon, Alex ser riktigt kort ut..
2Sandras mupp finger,



FUL DESIGN

Just nu fixade Tobbe min design men ska fixa en ny så fort någon kan göra en åt mnig, jag förstår mig inte på det där riktigt...... HJÄLP MIG!

Dålig uppdatering

Hej bloggen, har blivit dålig uppdatering då jag inte haft någon data till hands. Igår hände inte så mycket, jag var med bla Angelica, Natali i Tyresö centrum. Natali köpte bil strumpor till mig, HAHA. Efter det åkte jag till Anneli och gjorde ingenting och sen åkte jag hem till en riktigt full Alexander och en ganska full Simon. Imorse beställde en riktigt bakfull Alexander och en ganska bakfull Simon hem pizza och jag fick också, gott:). Sen följde dem mig till bussen och köpte en piggelin till mig och nu sitter jag här.. Ikväll ska jag träffa Natali eller Sandra eller ngt får se hur det blir. Later!



Angelica och Natali löjlar sig.
(Natali har skrivit "liha suger", tack)


Gårdagen

Hej bloggen,
Det blev ingen tjejj-filmkväll igår då Amandas dator gick sönder.. Och jag började må dåligt, kändes som typ feber men sen blev det bättre och jag åkte till Alexander. Han och hans mamma undrade ifall jag ville följa med på kryssning men jag skulle tänka på det, tror jag följer med hehe. Ja resten av kvällen spenderade vi i Tyresö hos Sebbe efter det åkte vi hem och käka en massa godis hehe. Orka tänka på vikten... Later!

....

Om du var tvungen att vara någon av de här personerna på bilderna, vem skulle du vara? Och vem ser friskast och snyggast ut?



Tjejkväll

Ikväll är det tjejjkväll hemma hos Amanda, vi ska kolla på Yes-man tror jag.. Såg början på den igår hemma hos Kristian och den verka bra såå, ja. Fröstår bara inte hur vi ska få plats i Amandas lilla säng, haha. LATER!

Myskväll

Om ni kollar på bilden så vet ni hur min och Alex kväll har varit, haha.  MYSKVÄLL! Nu ska jag gå och sova iallafall...


Fettis-Dag

Har precis vaknat upp av någon konstig helikopter som har snurrat runt i luften över mitt hus :S läskigt, kanske är nån fånge på rymmen eller något... Iallafall så är det ju fettis dagen idag, jag gillar egentligen inte semlor bara grädden och mandelmassan haha. Men nu ska jag gå och göra mig iordning, seeya


Igår & Idag

Ja nu när jag har blivit på bättre humör och blivit sams med Alexander så ska jag skriva lite om gårdagen och idag... Igår var jag, My och Kattis hemma hos Tysken och kollade på film, Disaster Movie seiöst den roligaste film som någonsin gjorts alltså, haha skrattar bara av att man tänker på den.. Och det snöade jätte mycket, ootroligt! Ja efter det så började jag och Alex bråka, jag skulle komma till han klockan 11 när han slutade jobba och så blev det massa tjaffs så jag drog dit vid tolv så blev det en massa mer tjaffs... Iallafall så sa vi inte mer än ungefär 3 ord till varandra föränn idag för cirka en timme sedan. Haha löjligt bråk orkar inte ta det igen, har redan berättat det tio gånger om idag.. Nu är vi sams iallafall :) seeya





Lite bilder på mig, My och snön haha från igår.

Orkar inte

Orkar inte skriva idag, jag och Alex har bråkat.


9 månader!

Idag är det min och Alexanders 9 månaders dag :) Och så klart så jobbar han.. Men men, ska ut nu. Later.


Dylan

Köpte det nya Indiana Jones spelet till min lillebror idag, haha hoppas han gillar det. Ja ska träffa honom snart, har inte träffat honom sen innan jul ;( Saknar honom. Nu ska jag och mamma kolla på film och äta. Later.

   

Yesterday Friday

Igår var jag på fest med Natasha och Sandra, det var roligt minus några små grejer... Dagen började med att jag och Natasha åt super god Thai mat och efter det mötte vi upp Sandra och åkte till festen som var hos Madde i Klena. När vi kom dit var det mycket folk, liv och lite plats haha. Efter cirka 2 timmar skulle jag och Natasha möta upp hennes 2 kompisar vi bussen och där mötte vi också Angelica och hennes 2 kompisar som var påväg till samma fest. När vi började närma oss Madde stog det folk i klungor utanför och vi fick reda på att snuten var inne hos Madde. Så vi stod ute i kanske 1 timme i säkert 15 minus, kallt! Alla hade ju inte kläder anpassade för 15 minus heller. Tillslut så kom alla därifrån iallafall. Bilder kommer sen vet inte vart min kamera är. Kvällen kanske inte blev så lyckad, men rolig blev den iallafall :) Nu ska jag iväg och handla leksaker till my lovley bror med mamma! Later.


Today

Idag har jag var med Natasha, har inte vart med henne på jätte länge och idag hade vi riktigt roligt. Först åkte vi hem till Natasha och käkade och efter det åkte vi till V-malm. Jag har inte vart på V-malm på jätte länge. Först när vi kom dit åkte vi te fat nerför en isbacke och sen spelade vi kort. Jag vann säkert mest, och JAG vann helt klart mer gånger än Natasha.. Helt klart,haha. Jag var tvungen att åka hem rätt tidigt då mamma jobbade natt idag och när jag kom hem hade Kalle (min ena hund) en liten överaskning till mig! Han hade rivit sönder mammas alla böcker över hela huset, som jag fick plocka upp.

seeya




Lite bilder på mig och Natasha!

<3


Jag och min älskling i sommras!

Tråkig skoldag

Just nu sitter jag i skolan på en tråkig SO lektion och ska skriva ett arbete om Budda, riktigt tråkigt. Idag fick jag och Sandra en staty av vår lärare, en såndär nakengubbe-staty haha varför vet jag inte. Senare idag ska jag till min stackars gammel mormor på hennes ålderdomshem och efter det till Farsta och shoppa lite med mamma.

See you later!

Stressigt!

Idag har jag haft en väldigt stressig dag. Jag har bland annat käkat med My, besiktat Alex bil, fixat naglarna och vart hos tandläkaren.

Jag blev så himla sur när vi besiktigade Alexs bil då besiktiges gubben var en riktig sur gubbe! Det enda han gjorde var att klaga, är så trött på sådana. I och för sig kanske han bara hade en dålig dag, det har ju vi alla men ryktet går om sura besiktiges gubbar, haha. Efter vi fixat allt så åkte vi hem och Alex fixade lite med ljudet i bilen medens jag låg inne och tog en liten tupplur. Jag vaknade sen av att världens bästa pokvän hade gjort god mat till mig :) Idag blev det köttbullar och makaroner, Var som sagt hos tandläkaren idag också, det gick bra jag behöver inte borra eller någonting! Sedan fikade jag och Alex i Haninge centrum och efter det skulle vi åka ut på isen i Drevan! Det var riktigt läskigt, jag fick ett litet panik anfall men det gick bra till slut och vi alla kom hem oskadda :)

seeya

Jag och min älskade Alex

183 dagar

183 dagar är en ny serie som startar idag på SVT1 klockan 8. Jag förstår ingenting utav den, visst så började jag kolla för ungefär 10 minuter sedan delvis 20 minuter efter den startat så jag kom inte riktigt in i den. Men iallafall så har jag och mamma haft en liten mys kväll med pizza, glass och gottigheter! Och imorgon klockan halv 6 ska jag till tandläkaren, wich me luck! Jag vet att min tandläkaren kommer säga att min gamla lagning har ått sönder så att jag kommer få borra, fy alltså! Aja nu ska jag fortsätta kolla på 183 dagar och försöka komma in i den, see u!




Nya TV-serien 183 dagar

En av många idioter!

Vad skulle du göra om du en dag fick ett sms av ett okänd nummer där det stod att en av dina närmsta vänner hade dött? Och sedan när du ringde till personens förälder och frågade vart personen var så var personen ute med några kompisar... När det okända nummret gång på gång drog upp lögner och berättade att personen hade sagt att han älskade sin bästa vän, som råkade vara du precis innan han dog. Och när du sedan berättade att du hade pratat med personens mamma, då visste detta "okända nummer" vad du sagt och så vidare. När du tillsist fått personen att erkänna sina lägner och gett personen en geräl utskällning så börjar personen skylla över allt på dig på något konstigt sätt.

"Jag gjorde det bara för att bli av med alla falska idioter och du kan betrakta dig som en av dom!"

Säger en av dina bästa vänner som du stått upp för när alla andra snackat skit bakom ryggen på honom.
Säger en av dina bästa vänner som bara några dagar innan kallat dig sin egna syster.
Säger en av dina bästa vänner som du kännt i nästan fem år.
Säger en av dina bästa vänner som du delat så mycket minnen, lycka och sorg med.
Säger en av dina bästa vänner som du verkligen litade på och älskade.


SKulle du kunna frlåta denna "vän"? För det tror jag inte att jag kan...


Måndag

Nu har jag äntligen bestämmt mig för att sluta röka. Yes, duktig Fridha. Tycker bara att det är jobbigt att folk klagar på att jag inte slutar direkt. Jag menar om jag vill så slutar jag väll i min egna takt! Så skulle uppskatta ifallomatt alla slutade klaga och lät mig sköta mig själv. Jag har trottsallt trappat ner från att röka ungefär ett helt paket ciggaretter till att röka i genomsnitt 5 bloss om dagen. När jag bara är hemma är jag inte speciellt sugen eller alltså det är klart jag är sugen men inte lika mycket som när alla kompisar går ut på rasterna i skolan, det är just då jag faller för suget.

Det är inte föränn nu som jag känner hur illa man luktar efter man har rökt, riktigt disgusting alltså! Tänk på det alla illa luktande rökare!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0